O nama

Želimo da Vam pojednostavimo život. Prilagodite ga. Učinite ga urbanim. Želimo da poboljšamo Vaš jedinstveni i lični stil našim dizajnom koji se neprestano obnavlja. Stoga poštujemo suštinu mediteranskog stila i ukusa koji nas karakterišu, dodajući neophodan dodir koji će nas zadržati u prethodnici. Mi smo mrežni kreatori vašeg stila.
Ponudićemo Vam ideje za lakši izbor i osigurati da putem sigurne kupovine na najlakši i najbrži način pronađete najnovije, zabavne i jedinstvene poklone za sebe i druge.

Informacije o nama

Monargo doo – Urban one
Registracioni ID: 50757097
PIB: 03083748
Adresa: Đoka Miraševića M3 ( Ruske Kule ) Podgorica 81000

Standardi kvaliteta proizvoda

Monargo doo visoko brine o kvalitetu proizvoda. Svi naši proizvodi izrađeni su od visokokvalitetnih materijala sa visokom preciznošću štampe i najboljih štamparskih mašina na tržištu. Međunarodno priznati standardi kvaliteta takođe govore o tome koliko su nam važni kvalitet proizvoda i usluga. Monargo doo poseduje tri ISO standarda:

ISO 9001 - Sistemi upravljanja kvalitetom ISO 9001: 2015 utvrđuje zahteve za sistem upravljanja kvalitetom kada organizacija:
a) treba da pokaže svoju sposobnost da dosledno pruža proizvode i usluge koji ispunjavaju zahteve kupaca i važeće zakonske i regulatorne zahteve, i
b) ima za cilj da poboljša zadovoljstvo kupaca efikasnom primjenom sistema, uključujući procese za poboljšanje sistema i osiguranje usaglašenosti sa kupcem i važećim zakonskim i regulatornim zahtjevima. ISO 14001 - Sistemi upravljanja zaštitom životne sredine ISO 14001: 2015 precizira zahtjeve za sistem upravljanja zaštitom životne sredine koji organizacija može koristiti za poboljšanje svojih ekoloških performansi. ISO 14001: 2015 je namijenjen za upotrebu u organizaciji koja nastoji da sistemski upravlja svojim odgovornostima za životnu sredinu što doprinosi ekološkom stubu održivosti. ISO 14001: 2015 pomaže organizaciji da postigne predviđene ishode svog sistema upravljanja životnom sredinom, koji pružaju vrijednost za životnu sredinu, samu organizaciju i zainteresovane strane. U skladu sa ekološkom politikom organizacije, predviđeni ishodi sistema upravljanja životnom sredinom uključuju:
Poboljšanje ekoloških performansi;
Ispunjavanje obaveza usklađenosti
Postizanje ekoloških ciljeva.
ISO 18001 - Sistemi upravljanja zdravljem i bezbjednošću
Poboljšava korporativni imidž i kredibilitet među zainteresovanim stranama, regulatorima, kupcima, potencijalnim klijentima i javnošću.
Usvajanje najbolje međunarodne prakse u vezi sa upravljanjem rizicima.
• Osigurava zdravlje i dobrobit zaposlenih, podizvođača i javnosti.
• Smanjenje odgovornosti poslodavaca usvajanjem proaktivnih, a ne reaktivnih kontrola.
• Obezbjeđuje zakonodavnu svijest i poštovanje zakona.
• Smanjuje stope nezgoda smanjenjem ili uklanjanjem opasnosti na radnom mjestu.
• Poboljšava postupak istrage incidenta.
• Povećava motivaciju zaposlenih obezbjeđivanjem sigurnijeg radnog mjesta i procesa učešća.

EUR - English

Sadržaj za odrasle osobe: vidljiv