Kako mogu da poručim proizvod?

Izaberite proizvod, dizajn, boju i veličinu, a zatim ga klikom dodajte u svoju korpu. Klikom na kolica za kupovinu ili ikonu profila vaše Internet prodavnice doći ćete do stranice pregleda porudžbine. Tamo možete promeniti količinu, izbrisati proizvod ili ako želite dodati novi vraćanjem na željeni naslov. Kada završite sa odabirom proizvoda, prilikom pregleda korpe pritisnite dugme za sljedeći korak i odaberite način dostave i plaćanja i popunite sva obavezna polja. Nakon što unesete sve informacije, kliknite na dugme da biste potvrdili porudžbinu. Za nekoliko minuta na e-adresu koju ste naveli prilikom registracije dobićete e-poruku sa pregledom porudžbine.

Da li treba da se registrujem za kupovinu u Urban One?

Nije potrebno da se registrujete za kupovinu. Možete da kupite i kao neregistrovani korisnik, ali moraćete da unesete neke potrebne podatke da biste poslali i potvrdili svoju porudžbinu. Uprkos ovoj opciji, preporučujemo Vam da se prijavite za kupovinu. Ovo će stvoriti vaš profil na kojem će Vam biti dostupna istorija porudžbina, spisak željenih proizvoda koje možete kupiti u budućnosti, plus možete se prijaviti za informacije o aktivnostima i prednostima.

Kako otkazati porudžbinu?

Ako ste potvrdili porudžbinu i već ste dobili potvrdu putem e-pošte, možete otkazati porudžbinu samo do kraja istog dana porudžbe na buy@urbanone.me

Kako mogu znati da li je moja porudžbina potvrđena?

Nakon što potvrdite porudžbinu, proverite e-poštu koju ste unijeli prilikom naručivanja proizvoda, jer ćete na unijetu adresu dobiti poruku o potvrdi. Ako ne primite poruku, preporučujemo Vam da potvrdite izbor u polju; Neželjena pošta odeljak. Zbog različitih podešavanja mreže ili računara, vaša porudžbina će tamo možda biti potvrđena. Ako ne možete pronaći poruku za potvrdu u ovom odijeljku, kontaktirajte nas e-poštom na buy@urbanone.me.
Ako ste se registrovali u prodavnici na mreži, možete lako da pregledate porudžbine na profilu koji ste kreirali.

Mogu li da naručim proizvode preko kompanije ili kao kompanija?

Da, lako možete naručiti proizvode preko kompanije ili kao kompanija (pravno lice). U procesu naručivanja obavezno unesite podatke o preduzeću u polje sa informacijama, a u sledećem koraku odaberite način plaćanja. U slučaju kupovine u ime kompanije, dužni ste da kao ovlašćeno lice u ime kompanije date tačne podatke kao garanciju njihove tačnosti.

EUR - English

Sadržaj za odrasle osobe: vidljiv